fredag, april 04, 2008

Botox på hjernen

Maten du tar inn via munnen blir fraktet til hjernen via magen. Avfallet hjernen produserer fraktes til nyrene og urinblæren. Dette gjelder også avfallstoffene cellene i foten lager. Eller øret. Når du er stresset i hodet og har mange ting å tenke på, blir immunsystemet påvirket og du blir lettere syk. Når du klemmer fingeren i bildøren, blir beskjed om at du har vondt sendt til hjernen via nervene.

Kroppen er et system hvor alt henger sammen, hvor komunikasjon foregår og alle funksjoner påvirker hverandre. Den kan ikke sees på som separate deler, men som et holistisk system.

Mange som har fått lagt inn silikon på ulike steder i kroppen, får senere alle slags plager som følge av at silikonen sprer seg til steder det ikke var meningen at den skulle være. Dersom en ammer med silikon i brystet, kan en risikere å få et fint og fast barn.

Så er det virkelig overraskende at når en sprøyter nervegiften botox inn i ansiktet sitt for å lamme musklene slik at ansiktet blir fint og glatt, at denne giften blir transportert rundt omkring i kroppen via nervene og kan ende i hjernen?

Ingen kommentarer: